Vad gror här?

Passion, hållbart tänk och högsta kvalité

Mer än bara lite grönt på tallriken 


Vi är övertygande om att det gröna vi lägger på våra tallrikar kan vara något mer än bara en liten tillsats. Med stora variatoner i både smak, doft och utseendé kan rätt gröda inte bara bidra med nyttigheter utan även lyfta den simplaste maträtt till en fröjd för alla sinnen. 
Likt juveleraren som infäster diamanten i sin välsmidda guldring, så kan även våra grödor landa som kronan på verket.

Sedan 2019 har vi haft äran att jobba tätt intill några av de mest framstående Restaurangerna i Värmland, och fått stående
ovationer för den kvalité och hängivenhet vi lyckats upprätthålla. Sedan 2021 finns även våra produkter tillgängliga för privatpersoner genom ICA och Coop-butiker runt om i Värmland.  

Vi strävar alltid efter att bli bättre, och försöker alltid hålla en nära relation till våra kunder. Detta är inte bara jobb, detta är passion.

Sugen på att boosta din kropp? 


Ett stort fokus på vad vi odlar ligger på just skott av olika grödor - så kallade mikrogrönt. Dessa små rackare må inte se mycket ut för världen, men faktum är att de är en riktig bomb av nyttigheter och har en mängd positiva effekter på din kropp:

  • Microgreens är fullproppade med näringsämnen inklusive vitamin K och fibrer, som hjälper till att hantera högt blodtryck och minskar risken för
    hjärtinfarkt.

  • Att konsumera microgreens kan också hjälpa till att minska inflammationen i kroppen

  • En hälsosam kost som innehåller microgreens har också visat sig minska risken för cancer.

  • De flesta microgreens är rika på betakarotener, vilket hjälper till att förebygga ögonsjukdomar och diabetes.


Vill du veta mer om vårt sortiment och hur vi kan jobba ihop?

Ring eller maila oss på:

Följ oss gärna på sociala medier