Kvist

Gjord för dig som vill ha färska grönsaker året runt.
Klarar sig upp till 14 dagar utan översyn, skjut inte på semestern!
1
LED lampa

Tre olika ljuslägen, kallvit, odlingsljus eller timerläge.

2
Växter att odla

De flesta sorters bladgrönt, blommor samt krukväxter som inte blir för stora, exempelvis koriander, basilika, plocksallad, nejlika, lavendel och jordgubbar.

3
Energisnål

Varje diod i lampan har en beräknad livslängd på upp till 8 år. Utöver detta är lampan också mycket energisnål med en strömförbrukning på endast en kilowattimme per vecka.

4
Kapacitet

Den inbyggda vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket kan hålla upp till 2 veckor utan behov av påfyllning.

Näring

Saknar du utrymme att odla på? Glömmer bort att vattna eller bara trött på att kladda med jord som hamnar överallt?

Med hjälp av Allgreens smidiga hemmaodlingsystem Kvist behöver du inte längre oroa dig för att dina växter inte får nog med näring, ljus eller vatten och är helt fritt från jord. Kvist kräver inte heller några förkunskaper inom varken hydroponisk odling eller odling överlag. Allt du behöver för att lyckas kommer till dig i ett färdigt paket inklusive frön och näring. Det enda du behöver göra är att fylla på vatten och näring enligt anvisningarna, så dina fröer, trycka igång lampan och sedan bevittna den fantastiska biologiska process som sker i Kvist när ett frö över tid växer till en fullvuxen planta att beundra eller kanske till och med smaka på?

Ljus

En av de vanligaste orsakerna för dålig tillväxt hos inomhusväxter är just bristen på tillgång till bra ljus. Kvist kommer med en tillhörande LED lampa som avger ett rosa/vitt ljus i de våglängder som är lättast för växten att kunna ta upp. Detta bidrar till en optimal tillväxt, längre blomperioder och högre kvalité på plantorna. Denna teknik används redan storskaligt i växthus jorden runt för att säkra en produktion av grönsaker året runt, nu kan även du ta del av detta och inte längre vara begränsad till bara kunna odla på sommarhalvåret. Utöver det växtanpassade ljusläget kan du med ett enkelt knapptryck välja en kallvit ljusinställning där kvist istället kan lämpa sig som exempelvis läslampa.

Genom att hålla lampknappen intryckt visar Kvist med en blinkning att du valt timer läget där den ger 16 timmar ljus och 8 timmar mörker vilket är de optimala ljus/mörkertimmarna för en välmående växt. Varje diod i lampan har en beräknad livslängd på upp till 8 år. Utöver detta är lampan också mycket energisnål med en strömförbrukning på endast en kilowattimme per vecka.

Vatten

Den inbyggda vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket kan hålla upp till 2 veckor utan behov av påfyllning, detta betyder att en resa hemifrån på en vecka inte är något problem när det kommer till att lämna dina växter utan tillsyn. När vattennivån i Kvist är för låg kommer den automatiskt att påminna dig om detta med hjälp av en ljudsignal. Allt du då behöver göra är att fylla på vatten till angiven nivå för att indikatorn automatiskt ska stängas av. Vid varje påfyllning av vatten, fyll också på med 1-2 ml näring medföljande näringslösning.

Kom igång med att odla.

Beställ en Kvist

899:- inkl. MomsUpphämtning sker enligt överenskommelse på vårt lager: Sommargatan 101A, 656 37 KarlstadLeverans kan ta upp till 7 arbetsdagar och skickas med Postnord.


SwishBankgiroFaktura (företag)

Swisha din betalning till 123-400 25 23 (Alltgrönt Hydrofarming)
Märk din betalning med ditt för- och efternamn.
Skicka din betalning till bankgiro 5269-8370.
Märk din betalning med ditt för- och efternamn.

Fakturan skickas till din mailadress.

Kostnad

899 kr
1798 kr
2397 kr
3196 kr
3995 kr
+ 95 kr för frakt